Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:+45 41 10 72 90

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Hvid Jul Se fuld størrelse

Hvid Jul

PÅ LAGER - Claus Dalby, den kendte blomsterelsker og stemnings-skaber, giver her sit bud på en jul klædt i hvidt og præsenterer et overdådigt udvalg af dekorationer, kranse og buketter.Claus Dalby, den kendte blomsterelsker og stemnings-skaber, giver her sit bud på en jul klædt i hvidt og præsenterer et overdådigt udvalg af dekorationer, kranse og buketter.

Flere detaljer

Claus Dalbys

DKK 399,00

Claus Dalby, den kendte blomsterelsker og stemnings-skaber, giver her sit bud på en jul klædt i hvidt og præsenterer et overdådigt udvalg af dekorationer, kranse og buketter.Claus Dalby, den kendte blomsterelsker og stemnings-skaber, giver her sit bud på en jul klædt i hvidt og præsenterer et overdådigt udvalg af dekorationer, kranse og buketter.

Bogens mange billeder giver en række ideer til, hvordan man med enkle midler kan skabe pynt i den lette og lyse nordiske stil. Den hvide farve er et gennemgående træk garneret med grønne og blålige toner og et pift af guld og sølv.For at gøre julestemningen fuldendt er der også forslag til kreative sysler som fremstilling af blandt andet bladkugler, gaveindpakninger, julekort og islygter

Mål: 194 x 270 mm  |  288 sider